Soflens Daily Disposable Toric for Astigmatism 30 db


7990 Ft
Soflens Daily Disposable Toric for Astigmatism kontaktlencse az Optilen.hu-nál

Dioptria:-9.00 értéktől +6.00 értékig
Tengely:10 értéktől 180 értékig
Cylinder:-0.75, -1.25, -1.75
Görbület:8.6
Átmérő:14.2

Soflens Daily Disposable Toric for Astigmatism termékjellemzője:

A SofLens Daily Disposable Toric for Astigmatism kontaktlencse napi használati idejű kontaktlencse, amely javítja a látást, miközben maximális kényelmet nyújt. Maximálisan hidratálja a szemet az oxigénáteresztő tulajdonságának köszönhetően. A SofLens Daily Disposable Toric for Astigmatism kontaktlencse egésznapos kényelemérzetet biztosít a felhelyezés pillanatától kezdve. Használata egyszerű, nem kell tisztítani. Mindennap új, steril lencse kerül a szemre, így tiszta és éles látást biztosít. A SofLens Daily Disposable Toric for Astigmatism nemionikus anyagának, a Hilafilcon B-nek köszönhetően a kontaktlencse jobban ellenáll a sérüléseknek és hosszantartó, kényelmes viselést garantál. Minden egyes pislogással a lencse újranedvesíti magát, így a retina folyamatosan elegendő oxigénhez jut. Víztartalma 59%, oxigénáteresztő-képessége 24 Dk/t.

kontaktlencse biofinity toric 3 db
Biofinity Toric - 3 db

Az egyedülálló gyártástechnológiának köszönhetően a sima, egyenletes felszín és lekerekített szélkiképzés fokozzák a komfortot.

5990 Ft


kontaktlencse lentile proclear toric 3 db
Proclear Toric - 3 db

Prémium minőségű havi, tórikus kontaktlencse. Kiváló stabilitás jellemzi, könnyen kezelhető. Asztigmatizmus esetén a Proclear Toric kontaktlencséket javasoljuk.

7490 Ft


Kontaktlencse gyártók


Acuvue kontaktlencsék
Bausch&Lomb kontaktlencsék
Cooper Vision kontaktlencsék
Johnson&Johnson kontaktlencsék