Biofinity Toric 3 db


5990 Ft
Biofinity Toric kontaktlencse az Optilen.hu-nál

Dioptria:-10.00 értéktől +8.00 értékig
Tengely:10 értéktől 180 értékig
Cylinder:-0.75, -1.25, -1.75, -2.25
Görbület:8.7
Átmérő:14.5

Az egyedülálló gyártástechnológiának köszönhetően a sima, egyenletes felszín és lekerekített szélkiképzés fokozzák a komfortot. A hidrofil és szilikon komponensek egyedülálló összhatása az alapanyag természetes nedvesedését eredményezik.

A Biofinity Toric kontaktlencse olyan szilikon-hidrogél lencse, amely kiváló nedvesítő tulajdonsággal és magas oxigénáteresztő képességgel rendelkezik. Magas víztartalmának köszönhetően extra kényelmet nyújt. A hidrofil és szilikon komponensek természetes nedvesedést eredményeznek. Az egyedülálló szilikon monomer lehetővé teszi az oxigénellátás hatékonyságának növelését. A Biofinity Toric kontaktlencse havi használati idejű lencse. Víztartalma: 48%, Comfilcon A: 52%, oxigénáteresztő képessége: 128 Dk/t.

kontaktlencse proclear toric 3 db
Proclear Toric - 3 db

Prémium minőségű havi, tórikus kontaktlencse. Kiváló stabilitás jellemzi, könnyen kezelhető. Asztigmatizmus esetén a Proclear Toric kontaktlencséket javasoljuk.

7490 Ft


kontaktlencse air optix for astigmatism 6 db
Air Optix Aqua for Astigmatism - 6 db

Az Air Optix for Astigmatism termékcsalád tórikus verziójú kontaktlencséje! széles optikai zóna, egyenletes szélvastagság a kényelemért, precision balance 8/4 dizájn.

10890 Ft


Kontaktlencse gyártók


Acuvue kontaktlencsék
Bausch&Lomb kontaktlencsék
Cooper Vision kontaktlencsék
Johnson&Johnson kontaktlencsék