Melyik kontaktlencsék valók kezdőknek?


Melyik kontaktlencsék valók kezdőknek?

Alapvetően fontos, hogy kontaktlencse viselés előtt egyeztessen szakemberrel, szemésszel vagy optometristával, aki meghatározza milyen látásproblémája van. Az életvitel fontos tényező kontaktlencse vásárlás során, amit figyelembe kell venni bármilyen típusú lencse kiválasztása előtt. Jelenleg hatalmas kínálat elérhető különböző típusú kontaktlencsékből a piacon. Például, a két hetes vagy havi kontaktlencséket azoknak ajánljuk akik aktív életet élnek, vagy sportolnak. Fontos, hogy naponta ápoljuk a lencséket, tisztán tartsuk és fertőtlenítsük őket.

A kontaktlencsék rendszeres cseréje megfelelő alternatíva lehet a két hetes vagy havi kontaktlencsék helyett. Legnagyobb előnyük, hogy ellenállóak a szennyeződések és baktériumok összegyűlésével szemben, amik allergiához vezethetnek. Ezek a típusú kontaktlencsék nem igényelnek napi tisztítást mivel eldobhatóak és helyette új pár kontaktlencse használható mindennap.

A legmegfelelőbb kontaktlencse kiválasztása kényelmet biztosít a viselője számára. A használó nem érezhet kényelmetlenséget viselés közben ha megfelelően helyezi be a lencséket. A lencsék éles látást, valamint teljes védelmet kell hogy biztosítsanak az irritációkkal szemben. A túl kicsi kontaktlencsék homályos látást eredményeznek.

Olvassa el ezeket is:


Kontaktlencse gyártók


Acuvue kontaktlencsék
Bausch&Lomb kontaktlencsék
Cooper Vision kontaktlencsék
Johnson&Johnson kontaktlencsék