Proclear Toric 3 db


7490 Ft
Proclear Toric kontaktlencse az Optilen.hu-nál

Dioptrie:-8.00 értéktől +6.00 értékig
Tengely:10 értéktől 180 értékig
Cylindru:-0.75, -1.25, -1.75, -2.25
Görbület:8.8
Átmérő:14.4

Prémium minőségű havi, tórikus kontaktlencse. Kiváló stabilitás jellemzi, könnyen kezelhető. Asztigmatizmus esetén a Proclear Toric kontaktlencséket javasoljuk. Egyenletes oxigénáteresztés a teljes viselési idő alatt. Minimális lerakódás.

A Proclear Toric kontaktlencse havi használati idejű kontaktlencse, amely asztigmiások számára lett kifejlesztve. Használata különösen alkalmas a szemszárazságra hajlamosaknak, illetve azok részére, akik általánosságban kényelmetlenségekre panaszkodnak.

A Proclear Toric kontaktlencsének különleges vízmegkötési képessége van. Viselése nagyon kényelemes, használata pedig egyszerű. A Proclear termékcsalád az egyedi PC Technology™-nak köszönhetően egész nap komfortos érzést biztosít. Tökéletesen illeszkedik a szemre. A kutatások alapján a Proclear termékcsalád kényelmesebbnek bizonyult a legtöbb szilikon-hidrogél lencsénél. Víztartalma 62%, oxigénáteresztő-képessége 42 Dk/t.

kontaktlencse purevision 2hd for astigmatism 6 db
PureVision 2HD for Astigmatism 6 db

A népszerű PureVision 2 HD lencse már torikus változatban is kapható. a továbbfejlesztett technológiáknak köszönhetően még stabilabb a szemen és kimagaslóan egészséges szemeket garantál.

11790 Ft


kontaktlencse biofinity toric 3 db
Biofinity Toric - 3 db

Az egyedülálló gyártástechnológiának köszönhetően a sima, egyenletes felszín és lekerekített szélkiképzés fokozzák a komfortot.

5990 Ft


Kontaktlencse gyártók


Acuvue kontaktlencsék
Bausch&Lomb kontaktlencsék
Cooper Vision kontaktlencsék
Johnson&Johnson kontaktlencsék