Havi kontaktlencse


A havi lencsék leírása

A piacon található sokféle kontaktlencse közül érdemes olyat választani, amely teljes mértékben megfelel az elvárásainknak. Fontos, hogy ne csak a megfelelő paraméterekkel rendelkező lencsét találjuk meg, hanem a legkényelmesebbet is. A tökéletes megoldás a havi lencse.

Ez a lencse jó megoldás azoknak, akik időt szeretnének megtakarítani a behelyezéssel. Az egynapos lencsékkel ellentétben - amelyeket minden nap eldobható csomagolásból kell kiszedni - a havi lencséket általában műanyag tárolóban tároljuk, ami megkönnyíti a behelyezést. Természetesen fontos, hogy rendszeresen cserélje az ápoló folyadékot, amelyben tárolja.

Milyenek a havi lencsék?

Havi lencse két változatban kapható. Választhat azok közül, amelyek a nap folyamán viselhetőek, vagy az úgynevezett 24 órás lencsék közül, amelyeket nem kell kivenni 30 napon keresztül. Ez egy nagyszerű megoldás azok számára, akik sokáig dolgoznak, vagy egyszerűen elfelejtik kivenni a lencsét. Ez egy egyfajta kényelem, amely azzal jár, hogy ébredés után mindent tisztán lát, nem kell keresgélni a lencséket. Kellemesen aludhat benne, és nem kell törődnie a kiszáradt szemmel!

Havi lencse esetén nagyon fontos a higiénia. Biztosítani kell, hogy ne kerüljön érintkezésbe a csomagolással. Ne felejtse el a szemészeti vizsgálatot sem. Sok esetben hasznosnak bizonyulnak a szemcseppek is, amelyek megakadályozzák a fáradtságot vagy a szemszárazságot.


Kontaktlencse gyártók


Acuvue kontaktlencsék
Bausch&Lomb kontaktlencsék
Cooper Vision kontaktlencsék
Johnson&Johnson kontaktlencsék