Lencseexpressz

Gyártók

Kategóriák

Kellékek

Termékcsaládok

Havi lencsék

Lencseexressz.huHavi lencsék
Soflens Toric 6db
A SofLens® Toric fokozott stabilitás és könnyű illeszthetőség jellemzi. Kitűnő szakitószilárdságú kontaktlencse.
Bruttó ár:8 490 Ft
Soflens Multifocal
A SofLens® Multi-Focal kontaktlencse kialakításának köszönhetően minden távolsára tiszta és éles látást biztosít presbyop kórba lépő kontaktlencse viselők számára. Sosem késő elkezdeni.
Bruttó ár:9 580 Ft
Soflens 59 6db
A SofLens® 59 kontaktlencse a komfort és a kezelhetőség újabb színje.
Bruttó ár:7 290 Ft
Sauflon UV 55 6db
a sauflon uv55 lencse a legújabb gener
Bruttó ár:6 690 Ft
Sauflon UV 55 3db
Bruttó ár:3 890 Ft
PureVision Toric 6db
A PureVision® Toric kontaktlencse a tórikus hátsó felszín kialakítással csökkenti az asztigmiás torzítást, így biztosítva a pontos, precíz látás élményét.
Bruttó ár:11 990 Ft
PureVision 6db
A PureVision® kontaktlencse magas oxigénáteresztő képesség és aszférikus lencse felszín tökéletesíti a szebb, élesebb látásért.
Bruttó ár:8 291 Ft
Proclear Toric 6db
Prémium minőségű havi lencse. Kiváló stabilitás jellemzi, könnyen kezelhető. Egyenletes oxigénáteresztés a teljes viselési idő alatt. Minimális lerakódás.
Bruttó ár:13 250 Ft
Proclear Toric 3db
Prémium minőségű havi lencse. Kiváló stabilitás jellemzi, könnyen kezelhető. Egyenletes oxigénáteresztés a teljes viselési idő alatt. Minimális lerakódás.
Bruttó ár:6 980 Ft
Proclear Multifocal 3db
Prémium minőségű havi kihordási multifokális kontaktlencse. A Proclear multifocal kontaktlencséket két olyan gyakori probléma megoldására készül, amelyeket az idősödő szemű páciensek tapasztalnak: a presbyopia és a szemszárazság.
Bruttó ár:4 890 Ft
Proclear
A kiszáradásnak magasabb fokon áll ellen, mint a hasonló víztaratalmú kontaktlencsék. Minimálisra csökkentett fehérje és zsír lerakódás.
Bruttó ár:3 900 Ft
Frequency XCel Toric XR
Ha Ön magas asztigmiás, a Proclear toric XR kontaktlencsék kiváló, egész napos kényelmet biztosíthatnak az Ön számára.
Bruttó ár:10 980 Ft
Frequency Xcel Toric
A Frequency XCel Toric kiváló stabilitás jellemzi, könnyen kezelhető. Hátsó felszín tórikus lágy kontaktlencse.
Bruttó ár:6 590 Ft
Frequency 55
A Frequency 55 kontaktlencse napi viselésű, havi cserélésű a Cooper Vision által fejlesztett kontaktlencse.
Bruttó ár:3 990 Ft
Clear Comfort
kiemelkedő komfortérzet és kezelhet
Bruttó ár:7 390 Ft
Biomedics Toric
A Biomedics Toric különleges stabilitása miatt kényelmet és állandó éles látást biztosít. Ez a tórikus kontaktlencse napi hordású, havi cseréjű kontaktlencse.
Bruttó ár:6 690 Ft
Biomedics55 Evolution
A vékony, még jobban lekerekített szél még nagyobb kényelmet biztosít egész napra.
Bruttó ár:8 190 Ft
Biofinity toric
A Biofinity Toric egy prémium minőségű, egyedülálló technlógiával készült, havi kihordású, napi vagy folyamatos viselésű tórikus kontaktlencse.
Bruttó ár:6 290 Ft
Biofinity Multifocal
A Biofinity Multifocal az a multifokális kontaktlencse, amely biztosítja az éles látást minden távolságra, így a presbyop kórban is élvezheti a szemüveg nélküli életet.
AKCIÓS TERMÉK Régi ár: 9 500 Ft Bruttó ár:8 990 Ft
Avaira
A Biofinity egy olyan havi kihordású szilikon-hidrogél kontaktlencse, melynek magas oxigén-áteresztő képessége és nedvesítő képessége egyedi élményt nyújt.
Bruttó ár:4 489 Ft
1 | 2

A havi kontaktlencsék nevükből eredően, olyan kontaktlencséket takarnak, melyek havonta cserélendőek. A havi kontaktlencsék között meg kell különböztetni a kizárólag nappali viseletű és a 0-24 óráig viselhető kontaktlencséket.
0-24 óráig viselhető havi kontaktlencséink kiemelt márkacsaládja az Air Optix Night&Day, és a Biofinity.

 

A kontaktlencsét viselők körében, kifejezetten előnyben részesített viselési módú kontaktlencséről van szó, hiszen árfekvésben jóval kedvezőbbek, mint a napi, heti kontaktlencsék.


Azonban fontos kiemelni, hogy a szem épsége és egészsége érdekében még az éjjel-nappal viselhető kontaktlencséket is érdemes legalább hetente megtisztítani, főleg akkor, ha szemszárazságot, homályosságot vagy egyéb más látásproblémát észlelünk.


A havi kontaktlencsék esetében gyakoribbak a csak nappali viselésre szánt lencsék, melyek esetében minden nap estére tároló folyadékba kell helyezni a kontaktlencséket lefekvés előtt. Azok számára, akik mozgalmas életet élnek, azoknak inkább az Air Optix Night&Day vagy Biofinity kontaktlencséket javasoljuk.

 

Havi kontaktlencse kínálatunk márkái: Air Optix, Bioclear, Biofinity, Biomedics, Clear Comfort, Frequency, Bioclear, Proclear, Purevision, Sauflon UV.


A fenti márkák olyan minőségi és megbízható továbbá világszerte elismert gyártók termékei, mint a CIBA VISION, Sauflon, CooperVision, és a Bausch & Lomb.

 

KosárKosár

A kosár üres!

Utoljára megtekintve

BelépésBELÉPÉS

E-mail cím:
Jelszó: