Air Optix for Astigmatism 6 db


10890 Ft
Air Optix for Astigmatism kontaktlencse az Optilen.hu-nál

Dioptria:-10.00 értéktől +6.00 értékig
Tengely:10 értéktől 180 értékig
Cylinder:-0.75, -1.25, -1.75, -2.25
Görbület:8.7
Átmérő:14.5

Az Air Optix® for Astigmatism kontaktlencse az AIR OPTIX™ termékcsalád tórikus típusú kontaktlencséje, a Ciba Vision egy innovatív kontaktlencséje. Ennek az innovatív technológiának köszönhetően 7x nagyobb az oxigénáteresztő-képessége az Air Optix® for Astigamtism kontaktlencsének, mint a hagyományos lencséknek. A kontaktlencsére jellemző a széles optikai zóna és az egyenletes szélvastagság, a kényelemért.

Az Air Optix® for Astigmatism kontaktlencse biztosítja a tökéletes illeszkedést. Mivel az Air Optix® for Astigamtism kontaktlencse viselése során nagy mennyiségű oxigént juttat a szaruhártyához, lehetővé teszi az alkalmankénti benne alvást is (ajánlott időtartam: 6 éjszaka). Víztartalma 33%, oxigénáteresztő-képessége 108 Dk/t.

kontaktlencse biofinity toric 3 db
Biofinity Toric - 3 db

Az egyedülálló gyártástechnológiának köszönhetően a sima, egyenletes felszín és lekerekített szélkiképzés fokozzák a komfortot.

5990 Ft


kontaktlencse proclear toric 3 db
Proclear Toric - 3 db

Prémium minőségű havi, tórikus kontaktlencse. Kiváló stabilitás jellemzi, könnyen kezelhető. Asztigmatizmus esetén a Proclear Toric kontaktlencséket javasoljuk.

7490 Ft


Kontaktlencse gyártók


Acuvue kontaktlencsék
Bausch&Lomb kontaktlencsék
Cooper Vision kontaktlencsék
Johnson&Johnson kontaktlencsék