Freshlook Dimensions 6 db


9570 Ft
Freshlook Dimensions kontaktlencse az Optilen.hu-nál

Dioptria:-8.00 értéktől +6.00 értékig
Szín:Carribean Aqua, Pacific Blue, Sea Green
Görbület:8.6
Átmérő:14.5

A FreshLook Dimensions kontaktlencse egy új innovatív család a FreshLook márkán belül, havi használati idejű lencse. Ez a kontaktlencse a FreshLook Colors és a FreshLook ColorBlends előnyeit ötvözi egy lencsében. A FreshLook Colors finom árnyalatai mélységet adnak, a FreshLook ColorBlends lencséktől átvett külső, sötét, csillag formájú gyűrű pedig nagyobbá és ragyogóbbá varázsolja a szemet.

Világos szemre külön ajánljuk a FreshLook Dimensions lencsét, mely különösen ragyogó megjelenést biztosít. Így akinek egészséges a szeme, havonta más-más színeket próbálhat ki. A FreshLook Dimensions lencse 3 féle színben kapható (Carribean Aqua, Pacific Blue és Sea Green). A lencse UV védelemmel rendelkezik. Víztartalma 55%, oxigénáteresztő-képessége 22 Dk/t.

kontaktlencse freshlook colorblends 2 db
Freshlook Colorblends 2 db

A FreshLook Colorblends kontaktlencsék 12 színben (Sterling Gray, Gray, Brilliant Blue, Blue, Gemstone Green, Green, Honey, Pure Hazel, True Sapphire, Turquoise, Amethyst, Brown).

5490 Ft


kontaktlencse air optix colors 2 db
Air Optix Colors 2 db

Noha egyáltalán nem szorulnak látáskorrekcióra, mégis szeretnék megváltoztatni a szemük színét. Teljesen megváltoztatja a sötét és a világos szem színét is.

6690 Ft


Kontaktlencse gyártók


Acuvue kontaktlencsék
Bausch&Lomb kontaktlencsék
Cooper Vision kontaktlencsék
Johnson&Johnson kontaktlencsék