Acuvue Oasys for Astigmatism 6 db


7850 Ft
Acuvue Oasys for Astigmatism kontaktlencse az Optilen.hu-nál

Dioptria:-9.00 értéktől +6.00 értékig
Tengely:10 értéktől 180 értékig
Cylinder:-0.75, -1.25, -1.75, -2.25, -2.75
Görbület:8.6
Átmérő:14.5

Amennyiben asztigmatikus lencsére van szüksége, és a hagyományos lencsék homályos vagy ködös látást okoznak, az Acuvue Oasys for Astigmatism lencsékre van szüksége. A lencsék modern technológiával készültek, stabil és tiszta látást biztosítva, még a legaktívabb kontaktlencse használók részére is.

Az Acuvue Oasys lencsék legutolsó generációja, a Johnson&Johnson által szilikon hidrogélből (Senofilcon A) készült, amely a HYDRACLEAR PLUS technológiát is magába ötvözi. A kontaktlencse egy HYDRACLEAR hidratáló szert tartalmaz, amely egész napos kényelmet biztosít a szemnek. Akkor is előnyös, ha a levegő száraz, meleg.

Acuvue Oasys for Astigmatism lencse leírása

A HYDRACLEAR PLUS technológia az Acuvue Oasys lencséknek egy teljesen sima felületet biztosít, több nedvességgel, és magasabb oxigénáteresztő képességgel, mint a hagyományos kontaktlencsék. Ennek következtében a szem hidratálva lesz, még akkor is, ha órák óta ül a számítógép előtt, repülőgépen utazik, vagy légkondícionált irodában, vagy autóban ül.

Az Acuvue Oasys for Astigmatism lencsék szilikon hidrogélből készültek, amely 98%-os oxigénáteresztő képességet biztosít a szemnek, így nem száradnak ki. Az UV sugárzás a szemnek káros. Az Acuvue Oasys lencsék az UVA sugarak 96%-át és az UVB sugarak 99%-át kiszűrik. A lencsét szemtengelyferdüléssel szenvedő felhasználük számára ajánljuk. Viseletük, nagyon kényelmes egy halvány kék felületnek köszönhetően, amely által a lencsék megtalálása a tartóban is sokkal könnyebb. Az Acuvue Oasys lencsék két heti használatra lettek tervezve ( nappali használatra), vagy egy hét folyamatos használatra.

Kiknek ajánljuk az Acuvue Oasys for Astigmatism lencsét?

Azoknak, akik szemtengelyferdülésben szenvednek, és olyan lencsét szeretnének amely szemükhoz pontosan passzol. Ajánlott aktív életmódot folytató felhasználóknak, illetve olyanoknak, akiknek a tisztán látás és a kényelem nagyon fontos. Az Acuvue Oasys lencsék tökéletesek azok számára, akik hosszú órákat ülnek a monitor előtt, több időt töltenek légkondícionált szobában, vagy repülővel, autóval utaznak. Az Acuvue Oasys for Astigmatism lencsék 6db-os kiszerelésben elérhetőek, azon felhasználók számára, akik bármilyen látási problémával rendelkeznek.

kontaktlencse air optix for astigmatism 6 db
Air Optix for Astigmatism 6 db

Az Air Optix for Astigmatism termékcsalád tórikus verziójú kontaktlencséje! széles optikai zóna, egyenletes szélvastagság a kényelemért, precision balance 8/4 dizájn.

10890 Ft


kontaktlencse biofinity toric 3 db
Biofinity Toric - 3 db

Az egyedülálló gyártástechnológiának köszönhetően a sima, egyenletes felszín és lekerekített szélkiképzés fokozzák a komfortot.

5990 Ft


Kontaktlencse gyártók


Acuvue kontaktlencsék
Bausch&Lomb kontaktlencsék
Cooper Vision kontaktlencsék
Johnson&Johnson kontaktlencsék