Acuvue 1-Day Moist 30 db


5280 Ft
Acuvue 1-DAY Moist kontaktlencse az Optilen.hu-nál

Dioptria:-12.00 értéktől +6.00 értékig
Görbület:8.5, 9.0
Átmérő:14.0

Acuvue 1-Day Moist lencse egy lágy kontaktlencse, amely az egész nap folyamán kényelmet biztosít, és nincs szükség a lencsék tisztítására illetve tárolására. Beteszed a lencsét reggel, este pedig eltávolítod. A LACREON technológiának köszönhetően az alapanyagba ágyazott nedvesítő anyag biztosítja a nap végéig az éles látást és a kényelmes viseletet a szemnek. A könnyhöz hasonlóan működik. így nedvesen tartja a szemet egész nap. A lencse felülete kivételesen sima, így nem irritálja a szemet.

Az Acuvue 1-Day Moist lencse összetevője az Etafilcon A, amely 88% oxigénáteresztő képességgel bír, védve a szaruhártyát. Az Acuvue Moist lencse az UV sugárzástól is védi a szemet. A lencse 87% UVA és 97% UVB szűrővel rendelkezik.

A halvány kék szín, és a látható számok „123” a felületen biztosítják, hogy könnyedén megtaláld őket bármilyen probléma esetén is, és könnyedén be tudd helyezni.

Kiknek ajánljuk az Acuvue 1-Day Moist lencsét?

A kutatások szerint a napi lencsék legfőképpen a száraz szem, allergia, és egyéb rendellenességben szenvedőknek ajánlott illetve biztosít kényelmet. Az Acuvue 1-Day Moist lencséket azoknak a használóknak ajánljuk, akik kényelemre vágynak és egész napos nedvességet, hidratációt szeretnének a szemüknek biztosítani.

Amennyiben szemtengelyferdülésben szenved az Acuvue Moist Astigmatism BLINK STABILIZED technológiával, tiszta és éles látást biztosít a nap folyamán, még aktív életmódot folytatóknak is. . 4 zónás stabilitás biztosítja, hogy ne mozduljon el a lencse a szemben. 1-Day Acuvue Moist for Astigmatism lencse a szemtengelyferdülésben szenvedőknek ajánlott, és folyamatos kényelmet biztosít. Magas fokú hidratációt biztosít a szemnek.

Acuvue 1-Day Moist lencse 30, 60 illetve 180 db-os kiszerelésben, a szemtengelyferdülésben szenvedőknek pedig az Acuvue 1-Day Moist lencsék 30db-os kiszerelésben érhető el.

kontaktlencse Acuvue Oasys 1-Day 30 db
Acuvue Oasys 1-Day 30 db

Az Acuvue Oasys 1-Day vannak azoknak, akik gyakran tapasztalnak a kontaktlencse viseléshez kapcsolódó szárazsági tüneteket a szem számára megterhelő körülmények közöttazoknak.

9499 Ft


kontaktlencse acuvue trueye 30 db
Acuvue 1-Day Trueye 30 db

Acuvue 1-Day TruEye egy lágy kontaktlencse amely összetevője a szilikon-hidrogél formula, amely 98% -ban hagyja a szemet szabadon lélegezni.

6180 Ft


Kontaktlencse gyártók


Acuvue kontaktlencsék
Bausch&Lomb kontaktlencsék
Cooper Vision kontaktlencsék
Johnson&Johnson kontaktlencsék