Acuvue 1-Day Trueye 30 db


6180 Ft

Dioptria:-12.00 értéktől +6.00 értékig
Görbület:8.5, 9.0
Átmérő:14.0

Acuvue 1-Day TruEye egy lágy kontaktlencse amely összetevője a szilikon-hidrogél formula, amely 98% -ban hagyja a szemet szabadon lélegezni.

A speciális HYDRACLEAR formula a Johnson&Johnson által gyártott Trueye lencsék összetevője. A további hidratálószer még tökéletesebb hidratációt biztosít a szemnek.A HYDRACLEAR formulával a szem még több oxigénben részesül, többen, mint a hagyományos napi lencsék esetében. A lencse felületén nem tapadnak meg a fehérjelerakódások, és egész napos hidratált szemet biztosít.

Az Acuvue 1-Day Trueye lencsék védik a szemet a káros UV sugárzástól. Az UVA sugarak 96 illetve az UVB sugarak 99%-át szűrik. A lencsét használó védve van a nap káros hatásaival szemben. A halványkék szín a lencsének segíti a tartóban való megtalálását. Az „123” felirat, pedig lehetővé teszi a megfelelő behelyezést.

Kiknek ajánljuk az Acuvue 1-Day TruEye lencsét?

Acuvue TruEye 1-Day lencsék mindenkinek ajánlhatók, akár távol akár rövidlátó, illetve azok számára is akik a kényelmet előnyben részesítik. Az Acuvue Trueye lencsék nem igényelnek tisztítást és napi tárolást. Előnyösek azok számára akik utaznak, és nincs lehetőség a napi tárolásra, szállításra, tisztításra.

Az Acuvue Trueye lencsék 10,30,90 illetve 180 darabos kiszerelésben elérhetők.

kontaktlencse acuvue moist 30 db
Acuvue 1-Day Moist 30 db

Acuvue 1-Day Moist lencse egy lágy kontaktlencse, amely az egész nap folyamán kényelmet biztosít, és nincs szükség a lencsék tisztítására illetve tárolására.

5280 Ft


kontaktlencse Acuvue Oasys 1-Day 30 db
Acuvue Oasys 1-Day 30 db

Az Acuvue Oasys 1-Day vannak azoknak, akik gyakran tapasztalnak a kontaktlencse viseléshez kapcsolódó szárazsági tüneteket a szem számára megterhelő körülmények közöttazoknak.

9499 Ft


Kontaktlencse gyártók


Acuvue kontaktlencsék
Bausch&Lomb kontaktlencsék
Cooper Vision kontaktlencsék
Johnson&Johnson kontaktlencsék