Proclear Sphere 6 db


5290 Ft
Proclear Sphere kontaktlencse az Optilen.hu-nál

Dioptria:-20.00 értéktől +20.00 értékig
Görbület:8.6
Átmérő:14.2

A Proclear Sphere™ kontaktlencse havi használati idejű kontaktlencse, amely leginkább azoknak alkalmas, akik szemszárazságra és általánosságban kényelmetlenségre panaszkodnak. A Proclear termékcsalád az egyedi PC Technology™-nak köszönhetően egész nap komfortos érzést biztosít. Tökéletesen illeszkedik a szemre. A kutatások alapján a Proclear termékcsalád kényelmesebbnek bizonyult a legtöbb szilikon-hidrogél lencsénél.

A Proclear Sphere™ kontaktlencsének különleges vízmegkötő képessége van. A kiszáradásnak magasabb fokon áll ellen, mint a hasonló víztartalmú kontaktlencsék. A fehérje és a zsír lerakódás minimálisra csökkentett. Víztartalma 62%, oxigénáteresztő-képessége 42 Dk/t. A Proclear Sphere™ kontaktlencse ugyanazokkal a paraméterekkel rendelkezik, mint az Options Comfort és I-wear Supreme kontaktlencsék.

kontaktlencse soflens 38 - 6 db
Soflens 38 - 6 db

Kiemelkedő komfortérzet és kezelhetőség, fokozott látásélesség. Az szférikus kontaktlencsék gyenge fényviszonyok között, statisztikailag és klinikailag is kimutatható.

4490 Ft


kontaktlencse purevision 2hd 6 db
PureVision 2HD 6 db

A Bausch&Lomb új lágy kontaktlencséje a PureVision 2 HD. Kialakításnak köszönhetően magas oxigén áteresztő képességgel rendelkezik.

6290 Ft


Kontaktlencse gyártók


Acuvue kontaktlencsék
Bausch&Lomb kontaktlencsék
Cooper Vision kontaktlencsék
Johnson&Johnson kontaktlencsék