Dailies AquaComfort Plus 30 db


5390 Ft
Dailies AquaComfort Plus kontaktlencse az Optilen.hu-nál

Dioptria:-15.00 értéktől +8.00 értékig
Görbület:8.7
Átmérő:14.0

A Dailies AquaComfort Plus kontaktlencse bemutatja az egyedülálló, pislogásra aktiválódó önnedvesítő rendszert, amelynek segítségével kiváló, egész napon át tartó kényelmet biztosít a viselője számára. Az Dailies AquaComfort Plus hármas hatású önnedvesítô rendszere:

  1. síkosít,
  2. nedvesít,
  3. felfrissít ezáltal reggeltôl.

Estig rendkívüli kényelmet és kellemes lencseérzetet biztosít.

A DAILIES® AquaComfort Plus® lágy, hidrogél kontaktlencse 1 napos használati idejű. Egy lencse, amely AquaComfort nedvesítő anyaggal rendelkezik, ennek köszönhetően hidratálja a szemet minden pislogás alkalmával. Egész napos kényelemérzetet biztosít a felhelyezés pillanatától kezdve.

A DAILIES® AquaComfort Plus® kontaktlencse használata egyszerű, nem kell tisztítani. Mindennap új, steril lencse kerül a szemre, így tiszta és éles látást biztosít. Tökéletes sportoláshoz és aktív életmódhoz. Víztartalma: 69%, Nelficon A 31%, oxigénáteresztő képessége: 26 Dk/t.

kontaktlencse dailies total 1 - 30 db
Dailies Total 1 - 30 db

Az egy napos kontaktlencsék Dailies Total 1 előnye, hogy nem szükséges nedvesítő és tisztító lencseápoló oldat, hiszen a lencsék különleges fejlesztésének köszönhetően a pislogás által nedvesítik magukat.

7970 Ft


kontaktlencse proclear 1-day 30 db
Proclear 1-Day 30 db

Legújabb fejlesztésű, napi viseletű, eldobható szilikon-hidrogél alapanyagú kontaktlencséje!a kontaktlencse viselés legegészségesebb és legegyszerűbb módja.

5490 Ft


Kontaktlencse gyártók


Acuvue kontaktlencsék
Bausch&Lomb kontaktlencsék
Cooper Vision kontaktlencsék
Johnson&Johnson kontaktlencsék