Air Optix Night&Day Aqua 6 db


10980 Ft
Air Optix Night&Day Aqua kontaktlencse az Optilen.hu-nál

Dioptria:-10.00 értéktől +6.00 értékig
Görbület:8.4, 8.6
Átmérő:13.8

Az új Air Optix Night&Day Aqua kontaktlencse a mozgalmas életet élők számára tökéletes és biztonságos megoldás. Kényelmesebb és magasabb oxigénáteresztő-képességgel rendelkezik, mint bármely más, a piacon megtalálható kontaktlencse. Ezt a kontaktlencsét arra fejlesztették ki, hogy akkor is működjön, amikor Ön éppen kikapcsolódik és pihen. Az új Air Optix Night&Day Aqua kiválóan ötvözi az oxigén, a nedvesség nyújtotta előnyöket. Jelenleg a legmagasabb oxigénáteresztő lágy kontaktlencse a halvány és egészséges szemek szolgálatában.

Az Air Optix® Night & Day® Aqua kontaktlencse egy lágy, szilikon-hidrogél anyagú, havi használati idejű kontaktlencse. A szemnek, hogy egészséges maradjon, oxigénre van szüksége. Az Alcon új fejlesztése a TriComfort technológia, melynek segítségével 5x nagyobb az oxigénáteresztő-képessége az Air Optix lencséknek, mint a hagyományos lencséknek.

Az Air Optix® Night & Day® Aqua kontaktlencse 30 napon és éjszakán át viselhető biztonságosan. Ez a kontaktlencse a hagyományos hidrogél lencsékkel összehasonlítva jóval nagyobb oxigénellátást tesz lehetővé. Az Air Optix® Night & Day® Aqua kontaktlencse megfelel a 30 napon és éjszakán át tartó folyamatos és biztonságos lencseviselet alapkövetelményét jelentő oxigénáteresztési kritériumoknak. Víztartalma 24%, oxigénáteresztő-képessége 175 Dk/t.

kontaktlencse air optix hydraglyde 6 db
Air Optix HydraGlyde 6 db

Kenyelem minden nap az ultra sima lencsefelszín biztosítja a magasszintű nedvesíthetőséget, így a lencse ellenáll a lerakódásoknak, megvalósul ezáltal a kényelmes viseletet minden nap.

7470 Ft


kontaktlencse air optix 6 db
Air Optix Aqua - 6 db

Az Air Optix Aqua kontaktlencsét olyan kényelmessé varázsolja, hogy a behelyezés pillanatától kezdve szinte alig lehet észrevenni.

7850 Ft


Kontaktlencse gyártók


Acuvue kontaktlencsék
Bausch&Lomb kontaktlencsék
Cooper Vision kontaktlencsék
Johnson&Johnson kontaktlencsék