Lencseexpressz

Gyártók

Kategóriák

Kellékek

Termékcsaládok

Proclear

Proclear Toric 6db
Prémium minőségű havi lencse. Kiváló stabilitás jellemzi, könnyen kezelhető. Egyenletes oxigénáteresztés a teljes viselési idő alatt. Minimális lerakódás.
Bruttó ár:13 250 Ft
Proclear Toric 3db
Prémium minőségű havi lencse. Kiváló stabilitás jellemzi, könnyen kezelhető. Egyenletes oxigénáteresztés a teljes viselési idő alatt. Minimális lerakódás.
Bruttó ár:6 980 Ft
Proclear Multifocal 3db
Prémium minőségű havi kihordási multifokális kontaktlencse. A Proclear multifocal kontaktlencséket két olyan gyakori probléma megoldására készül, amelyeket az idősödő szemű páciensek tapasztalnak: a presbyopia és a szemszárazság.
Bruttó ár:4 890 Ft
Proclear
A kiszáradásnak magasabb fokon áll ellen, mint a hasonló víztaratalmú kontaktlencsék. Minimálisra csökkentett fehérje és zsír lerakódás.
Bruttó ár:3 900 Ft

A Proclear kontaktlencsék a CooperVision legújabb fejlesztésű termékei. Magas oxigénáteresztő képesség, és magas víztartalom biztosítja a viselési idő alatt a kényelmet és a kiváló látást.


A lencsék PC technológiával készültek, melynek köszönhetően minden más technológiánál jobban köti meg a nedvességet, így a szem nem szárad ki, és a kontaktlencse is folyamatosan komfortos érzetet biztosít. A PC technológia által a kontaktlencsében lévő foszforikolin anyag által a minimális a fehérje és a zsír lerakódás a lencsén.


A Proclear kontaktlencséket számítógép előtt ülő illetve légkondicionált helyiségben tartózkodók számára kifejezetten javasoljuk. Egyes felmérések alapján a Proclear lencsék sokkal kényelmesebbnek bizonyultak más szilikon-hidrogél alapanyagú kontaktlencsékkel szemben.


A Proclear lencsék havi cserélésű, nappali viselésű kontaktlencsék.


A termékcsaládon belül Proclear Multifocal kontaktlencséket rövid és távollátás problémákra is egyaránt ajánljuk, hiszen a lencse kialakítás egyaránt éles látást biztosít rövid és távollátás esetén is.  Asztigmatizmus esetén a Proclear Toric kontaktlencséket javasoljuk.

KosárKosár

A kosár üres!

Utoljára megtekintve

BelépésBELÉPÉS

E-mail cím:
Jelszó: