Freshlook One Day 10 db


3790 Ft
Freshlook One Day kontaktlencse az Optilen.hu-nál

Dioptria:-6.00 értéktől +0.00 értékig
Szín:Blue, Green, Gray, Pure Hazel
Görbület:8.6
Átmérő:13.8

A Freshlook One Day napi színes kontaktlencse. Olyan kényelmes és olyan könnyű a viselete, hogy csak beteszed, és már kezdődhet is az élet. Kozmetikai kontaktlencse. Az alap szemszín elfedésére szolgál, az eredeti színt nagy részben elfedi, ezzel teljesen megváltoztatva a tónusát. A Freshlook One Day erőteljesen változtatja meg a szem színét. Sötét szeműeknek is ajánlott. A szivárványhártya-rajzolat ponthalmaz formájában jelenik meg a kontaktlencsén, ami a természetesség érzetét kelti.

A FreshLook One Day Color színes kontaktlencsék napi cserélésűek, és 10 db-os kiszerelésben kaphatók, ráadásul látáskorrekció és korrekció nélkül is viselhető színes lencsék a négy legkedveltebb színben (Blue - kék, Green - zöld, Gray - szürke, Pure Hazel - mogyoróbarna) kaphatók.

Gyönyörű színei segítségével megmutathatod, hogy ki is vagy valójában. A ColorBlends technológiával készült FreshLook színes kontaktlencse természetes megjelenést biztosít. A szabadalmaztatott LightStream technológia lehetővé teszi az extra vékony lencseszél kialakítását, amely kiemelkedő kényelmet és minőséget eredményez. Akár minden nap választhatsz magadnak egy, a hangulatodnak megfelelő szemszínt. A lencse UV-védelemmel rendelkezik, víztartalma 69%.

kontaktlencse freshlook dimensions 6 db
Freshlook Dimensions 6 db

A Freshlook Dimensions egy új innovatív család a freshlook-on belül. A szemszínkiemelők és a előnyeit ötvözi egy lencsében.

9570 Ft


kontaktlencse freshlook colorblends 2 db
Freshlook Colorblends 2 db

A FreshLook Colorblends kontaktlencsék 12 színben (Sterling Gray, Gray, Brilliant Blue, Blue, Gemstone Green, Green, Honey, Pure Hazel, True Sapphire, Turquoise, Amethyst, Brown).

5490 Ft


Kontaktlencse gyártók


Acuvue kontaktlencsék
Bausch&Lomb kontaktlencsék
Cooper Vision kontaktlencsék
Johnson&Johnson kontaktlencsék